Recept: lekker rabarberdessert

Wim, onze instructeur teelten, deelt graag het ideale rabarberdessert met jou. Deze week vind je rabarber in onze pakketten. Perfecte timing voor wie even geen inspiratie heeft.

  • 200 gram bloem
  • 200 gram suiker
  • theelepel bakpoeder
  • 2 eieren
  • 200 gram yoghurt
  • 300 gram baraber

Bereiding:

1. Doe de helft van de suiker en alle rabarber in een ovenschaal en laat dit stoven op 180 graden
2. Meng de overige suiker met de bloem en het bakpoeder
3. Klop de eieren apart los en meng deze met de yoghurt. Voeg het bloemmengsel geleidelijk toe todat je een glad mengsel krijgt. Breng het deeg op de licht gestoofde rabarber en strijk glad. Doe het daarna opnieuw in de oven (30/40 min op 180 graden). Doe de priktest om te zien of het deeg goed gebakken is.
4. Smakelijk!

Contact

Administratie & directie
Industrielaan 28 bus 8
9320 Erembodegem
BTW BE 0467.021.742
053 78 82 64
Mail

Bioboerderij
Kerrebroekstraat 145
9300 Aalst
053 77 65 72
Mail

Tuin & Klus
053 78 82 64
Mail

Restaurant De Brug
Hertshage 11
9300 Aalst
0498 86 70 19
Mail